Wie zijn wij?

                                                                                

Welkom op de website van Greenwood Lodge.

Sinds het voorjaar van 2005 wonen wij aan de rand van een prachtig natuurgebied in het zuidwesten van Drenthe. Tussen Diever en Dwingeloo ligt Wapserveen, een klein dorpje waar we met onze honden en paarden vanuit het drukke westen de rust, natuur en het landleven hebben opgezocht. Wij, Jim en Marja van Casterop hebben drie kinderen met partners en acht kleinkinderen die we in het drukke westen hebben achtergelaten. Gelukkig komen ze heel regelmatig de rust verstoren, er is hier genoeg ruimte. 

Wij hebben altijd honden gehad, maar de liefde voor de Labrador is in 1997 begonnen bij ons eerste teefje Belle.  Onze eerste kleindochter Eliza was toen drie jaar, zij is inmiddels elf en heel betrokken bij het ras, gaat mee naar shows, traint met ze en helpt mee met de verzorging. In  2000 kwam ons chocolaatje Fleur, zij werd onze stammoeder, we zijn inmiddels uitgegroeid tot een kleine kennel van drie generaties.

We fokken af en toe een nestje, de ouders van onze pups voldoen aan alle gezondheidsuitslagen die de Nederlandse Labrador Vereniging stelt.

Regelmatig lopen we shows met onze dames en heer en halen uitmuntende resultaten en plaatsingen.

Onze honden zijn bij ons in huis, de pups worden dan ook in huiselijke kring geboren. Ons doel is goede gesocialiseerde, gezonde en mooie pups te fokken, hieraan besteden we veel tijd en aandacht.

We houden heel veel van onze honden om hun lieve, vriendelijke en probleemloze karakter, het is heerlijk om ze om ons heen te hebben.

Jim en Marja van Casterop

Oosteinde 56

8351 HH Wapserveen

Tel: 0521-320412