Nieuws

* 14.11.2009 Geboren 6 bruine puppies. Ouders zijn Liza en Hunter. Pups zijn allemaal besproken.

*13.09.2009 Een hele goede dag voor onze kennel op de kleine clubmatch van de NLV. Onze Hunter had een Uitmuntend in de open klas reuen. Abbigail een dochter van Hunter behaalde een 3 Uitmuntend in de jeugdklasse en onze kleine Phoebe ook dochter van Hunter een mooie 2 Uitmuntend in de puppieklasse teven. Diverse nakomelingen van Hunter haalde mooie resultaten. Iedereen van harte gefeliciteerd!

*Juni 2009 De puppies van Megan en Hunter hebben meegespeeld in de  televisie serie Gooische Vrouwen. Deze serie wordt in september 2009 uitgezonden.

*17 Mei 2009 Fokkerskringdag Greenwood Lodge Miss Phoebe behaald een 2e plaats in de puppieklas teven. Gefeliciteerd Marijke.

* 27 april geboren 9 bruine puppies van onze Megan en Hunter. Alles is goed gegaan en er zijn nog enkele reutjes beschikbaar.

* Begin November zijn de puppen van Lisa en Hunter geboren. Het zijn 4 teefjes en 3 reutjes. Ze zijn allemaal besproken!.

 * Dit is een dochter van onze Hunter en Nicky namelijk Greenwood lodge Miss Phoebe.

Ze woont bij kennel van 't Chielewout

* Begin November 2008 verwachten wij een geheel bruin nest van onze Lisa en Hunter

* September 2008 3 bruine puppies geboren van Nicky en Hunter.

21.09.2008 Hunter kreeg een Uitmuntend en werd als 2e geplaatst op de reginonale clubmatch van de NLV 2008 te Waalwijk

Onze jongste Abbigail werd 3e in de babyklasse

Een zoon van Hunter, James (Nala Zazu v. 't Chielewout X Hunter)werd 1 veelbelovend in de baby klasse

* 22 Juni Hunter wordt 1 Uitmuntend in de jeugdklasse op de kampioensclubmatch in Bennekom.

* 20 April 2008 is Megan bevallen van 8 gezonde puppen zie puppiepagina.

* 7.2.2008 Hunter zijn röntgenuitslagen zijn binnen, HD A en Ed vrij! Wij zijn hier uiteraard heel blij mee.

* 6.2.2008 Vandaag zijn de ogen gespiegeld van Hunter en Zoë. Beiden zijn weer voor een jaar vrij verklaard van oogziekten

*10 Januari 2008 hebben wij Hunter en Caitlin laten röntgenen en het zag er allemaal prima uit. We wachten in spanning op de officiële uitslagen.

* 2 Januari 2008 zijn we weer ogen wezen spiegelen met James en Magnum. Beiden zijn weer voor een jaar vrij verklaard van oogziekten.

* 24.11.2007 Greenwood Lodge Incredible Beau is 2e U geworden op de Winner( jeugdklasse) in Amsterdam. Gefeliciteerd Fam. v. Tricht met deze knappe prestatie.

14.11.2007 Nicky en Bart hebben 9 prachtige pups gekregen. Moeder en pups doen het prima! Klik hier voor meer foto's

*24.7.2007 Hunter wordt 3 veel belovend in de Baby klasse. Caitlin kreeg een veelbelovend en Greenwood lodge dreaming Magnum kreeg een uitmuntend in de open klasse reuen.

* 21.05.2007 Vandaag de uitslag gekregen van de optigen test van Fleur . Ze is Optigen A/Clear.

* 13.05.2007 Fokkerskringdag. Onze Hunter werd 1e geplaatst in de babyklasse en onze Caithlin 3e in de babyklasse.

Hunter

* Onze nieuwste aanwinst in gearriveerd uit Amerika. Hij heet Huntmor Hunter Zepp. Wij hopen dat hij gaat opgroeien tot een gezonde bruine labrador. Kijk voor meer informatie op zijn eigen pagina.

* Onze Liza is drachtig van Chock en wij verwachten in April een nestje bruine pups.

* Eind December 2006 is Zoë bevallen van 8 pups. 4 reutjes en 4 teefjes. Alles gaat goed met moeder en pups.

* Op 1 December 2006 is onze Summer bevallen van 9 gezonde bruine pups.

* Nieuwe foto's van nakomelingen van James op zijn pagina.

* Onze Summer is drachtig van Chock. De pups worden begin December verwacht.

* Zoë is 28 en 29 oktober gedekt door Banner's Lubberline Chock. We hopen op bruine puppies begin 2007.

*James is vader geworden van 8 prachtige bruine pups bij kennel van 't Chielewout.

* Summer is gedekt door Chock en we hopen op pups in December 2006.

* 9 september 2006 is onze Fleur loops geworden en ze zal gedekt worden door Foulby Huckelberry Finn. We hopen op pups in November 2006.

* Op 25 juni 2006 waren wij met Nicky, Zoë en Megan op de kampioensclubmatch van de NLv. Ze hadden alle drie mooie keurverslagen. Kijk op hun eigen pagina.

* Op 14 mei hadden wij een gezellige en succes volle dag op de fokkerskringdag in Utrecht. Onze Nicky werd 1e geplaatst in de jonge hondenklasse.

Onze Megan werd 4e geplaatst in de fokkersklasse en in de koppelklasse werden Megan en Nicky als 3e geplaatst. Klik hier om meer foto's van deze gezellige dag te bekijken. Ik wil nog mijn kleindochter Eliza bedanken voor het altijd helpen tijdens een show.

* Op 1 April 2006 is James weer vader geworden van 6 mooie zwarte puppen .Ze zijn geboren bij Jolets labradors.

 *18 februari is James weer vader geworden van een nestje van 10 bruine puppen. Moeder heet Happy en is HD A, ED en ogen vrij.  Klik hier voor foto's van het nestje.

* Op 12.01.2006 is onze James vader geworden van 9 prachtige stevige bruine puppen. Moeder is Jolets Mirthfull Ikkevanikke van Jolets labradors . Kijk op zijn nakomelingen pagina voor foto's van de puppen.

*16.12.2005 is onze Lisa bevallen van 10 gezonde bruine ups. Alle pups hebben een baasje gevonden.

* De röntgenuitslagen van Mack zijn binnen. Hij heeft HD A, Norbergwaarde 40 geen botafwijkingen en ellebogen vrij. Ook zijn ogen zijn vrij!

* Vandaag (18.11.2005) zijn we met Lisa voor een echo geweest. Ze is drachtig. Wij verwachten rond de kerst bruine puppies gefokt volgens de regels van de NLV.

* Vorige week is onze Magnum geröntgend. Het zag er heel goed uit en nu wachten we vol spanning de röntgenuitslagen af.

* Op 22 oktober is Fleur bevallen van 9 gezonde bruine puppen. 8 Reuen en 1 teefje. Er zijn nog enkele reutjes beschikbaar. Klik hier om foto's van Fleur en de puppies te bekijken.

* Op 18 en 19 oktober is onze Liza gedekt door Foulby Hunkleberry Finn( Tyko). We hopen rond de kerst op bruine puppies. Tyko heeft ook een eigen website. Klik op zijn naam om deze te bekijken.